Waarom blijft Skype vastlopen op mijn iOS-apparaat?

Skype kan op uw iOS-apparaat vastlopen door compatibiliteitsproblemen tussen de Skype-toepassing en de iOS-versie op uw apparaat.

Controleer eerst of u beschikt over de benodigde hardware om de nieuwste versie van Skype uit te voeren. Het is raadzaam dat u een upgrade uitvoert naar de meest recente versie van iOS die voor uw apparaat beschikbaar is en de nieuwste versie van Skype in de Apple App Store downloadt.

Download de nieuwste versie van Skype voor iPhone* of Skype voor iPad*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Als de toepassingen Skype voor iPhone en Skype voor iPad beide op uw iPad staan, kan uw apparaat vastlopen. Dit is alleen een probleem als u een iPad gebruikt.

De Skype voor iPhone-app verwijderen:

1. Houd de bestaande app op het startscherm ingedrukt tot het pictogram begint te trillen en een x in de hoek van het Skype-pictogram wordt weergegeven.
  2. Laat het pictogram los en tik op x om de toepassing te verwijderen.

Vervolgens kunt u de app Skype voor iPad uit de App Store downloaden.

Skype ondersteunt geen iOS-apparaten waarop een jailbreak is uitgevoerd en Skype is niet verantwoordelijk voor fouten of crashes die het resultaat zijn van aanpassingen aan iOS.