Help Mac

Kan ik al mijn gesprekken automatisch met video beantwoorden in Skype voor Mac OS X?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Skype is gemakkelijk in te stellen om alle oproepen automatisch met video te beantwoorden:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Klik in de menubalk op Skype> Voorkeuren... en klik vervolgens op Gesprekken.
  3. In de tab Gesprekken, onder Inkomende gesprekken, selecteert u Beantwoord automatisch en klikt u op Stel in…
  4. In het pop-upvenster dat wordt weergegeven, klikt u op Beantwoord automatisch met video.

Als u niet alle gesprekken wilt beantwoorden met video, dan kunt u dat altijd nog doen voor individuele gesprekken. Klik gewoon op de knop Beantwoord met video.