Help Mac

Waarom werkt het doorschakelen van oproepen niet in Skype voor Mac OS X?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Met een abonnement kunt u oproepen zonder aanvullende kosten doorschakelen naar mobiele en vaste nummers. Anders betaalt u met uw Skypetegoed een klein bedrag per minuut.

Als u geen abonnement of onvoldoende Skypetegoed hebt, worden binnenkomende gesprekken niet doorgeschakeld. Als u niet zeker weet hoeveel Skypetegoed u hebt, kunt u uw saldo eenvoudig controleren.

Als u een abonnement hebt, moet u controleren of het nummer waarnaar u binnenkomende oproepen wilt doorschakelen door uw abonnement wordt gedekt om aanvullende kosten te vermijden. Als u bijvoorbeeld een abonnement hebt dat gesprekken naar vaste nummers in Spanje dekt, kunt u oproepen alleen doorschakelen naar vaste nummers in Spanje.

Als u voldoende Skypetegoed hebt en uw binnenkomende oproepen niet naar het door u gekozen nummer worden doorgeschakeld, moet u controleren of het doorschakelen van oproepen juist is ingesteld. Ook moet u controleren of het nummer waarnaar wordt doorgeschakeld met de juiste landcode is ingevoerd.

We raden u aan een testoproep te maken naar het ingevoerde nummer om te controleren of het juist is.

Als u nog steeds problemen ondervindt met het doorschakelen van oproepen, moet u controleren of in uw privacy-instellingen in Skype is ingesteld dat u oproepen van iedereen kunt ontvangen en niet alleen van personen in uw lijst van contactpersonen.

Uw privacy-instellingen controleren:

1. Klik in de menubalk op Skype > Voorkeuren... en selecteer Privacy.
  2. Ga op het tabblad Privacy naar Oproepen toestaan van en controleer of Iedereen is ingesteld.

Meer informatie over doorschakelen.