Hoe bel ik een internationaal nummer?

Om internationale nummers te bellen vanuit Skype, moet u een beetje Skypetegoed of een abonnement kopen.

Meer informatie over mobiele en vaste tarieven.

Een internationaal nummer bellen:

1. Meld u aan bij Skype en klik op het pictogram telefoonnummers bellen.

Pictogram telefoonnummers bellen geselecteerd

2. Hiermee opent u de nummerkeuze. Skype geeft automatisch uw huidige land en de relevante beltarieven weer.

De nummerkeuze weergegeven

3. Klik op de naam van het land boven de nummertoetsen en selecteer het land dat u wilt bellen in de vervolgkeuzelijst.

Land geselecteerd in de weergegeven vervolgkeuzelijst na klikken op de vlag boven de nummerkeuze

U kunt ook handmatig een landcode invoeren. Als u een landcode wilt invoeren, bijvoorbeeld +44, houdt u de knop 0 + op het toetsenblok van Skype twee seconden ingedrukt. Als u de knop loslaat, wordt het +-teken weergegeven in het vak Voer nummer in.

Nummerkeuze weergegeven

1. Voer het nummer in dat u wilt bellen.
  2. Klik op de blauwe beltoets De beltoets.

Problemen bij het bellen naar een mobiele of vaste lijn?