Hoe voeg ik een telefoonnummer toe aan een contactpersoon in Skype voor Windows Desktop?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Skype gebruikt, zodat u de nieuwe functies en verbeteringen nooit misloopt.

U voegt een telefoonnummer toe aan contactpersonen, zodat u ze kunt bellen op hun mobiele en vaste nummer of ze sms-berichten naar ze sturen vanuit Skype. U hebt alleen wat Skypetegoed of een abonnement nodig (u kunt alleen sms'en met Skypetegoed).

Een telefoonnummer toevoegen aan een contactpersoon

Het toevoegen van een telefoonnummer aan een contactpersoon is niet moeilijk:

1. Selecteer in uw lijst met contactpersonen de persoon aan wie u een telefoonnummer wilt toevoegen.

2. Klik boven het belgebied op het kleine pijltje op de groene belknop en selecteer Telefoonnummer toevoegen.

Telefoonnummer toevoegen in de vervolgkeuzelijst die wordt weergegeven na het selecteren van de pijl op de groene belknop

3. Selecteer een vlag in de vervolgkeuzelijst voor landcodes en voer een geldig telefoonnummer in.
Selecteer in de vervolgkeuzelijst naast de vlag het nummertype Mobiel, Thuis, Werk of Anders.

De vlag die in de lijst met landcodes is geselecteerd, het telefoonnummer in het nummerveld en het type nummer.

4. Klik op Het vinkje om het telefoonnummer aan de contactpersoon toe te voegen.

Meer informatie over het bellen van mobiele of vaste telefoons.