Waarom wordt er advertenties van andere bedrijven weergegeven in Skype?

Soms ziet u advertenties van andere bedrijven in Skype (als u de gratis versie van Skype gebruikt). Met advertenties kan Skype gratis blijven voor miljoenen gebruikers en deze advertenties verstoren uw gebruik van Skype op geen enkele manier.

Als u wat Skype Credit of een abonnement hebt aangeschaft, ziet u in Skype geen reclame voor andere bedrijven.

Om advertenties die interessant voor u kunnen zijn weer te geven, kunnen we niet-persoonlijk identificeerbare informatie gebruiken uit uw Skype-profiel (zoals profielgegevens van een gekoppeld Microsoft-account), zoals leeftijd, geslacht, land en taalvoorkeur, en andere informatie die Microsoft Advertising verzamelt buiten de Skype-software om. Als u deze informatie niet wilt delen met adverteerders, kunt u uw privacyinstellingen wijzigen.

Als u deze informatie niet deelt, ontvangt u toch advertenties op basis van uw land, taalvoorkeur en IP-adreslocatie, maar wordt geen andere informatie gebruikt.

Meer informatie over advertenties in het privacybeleid van Skype.