Mijn Skype-account is afgesloten of tijdelijk onderbroken

Terug naar zoekresultaten

Als uw account afgesloten is voor het gebruik van betaalfuncties van Skype, of het is tijdelijk onderbroken:

1. Meld u aan bij uw account via Skype.com.
    2. Volg de banner om uw Account te herstellen.
      Partial block error

Wij sluiten uw account beperkt af voor betaalfuncties van Skype:

• Als we ongebruikelijke activiteiten waarnemen, zoals aanzienlijke verschillen in het gebruik van uw Skype-tegoed of -abonnement, die doen vermoeden dat iemand anders het beheer heeft overgenomen.

• Als u bezwaar maakt tegen een betaling (of restitutie aanvraagt voor een betaling), aangezien dit erop duidt dat er een probleem is met uw betaalwijze of uw account.

• Als er sprake is van schending van de gebruiksvoorwaarden van Skype.

Als u vermoedt dat uw account niet meer veilig is of als u zich niet kunt aanmelden, moet u het volgende doen:

1. Voer de antivirusbeveiliging van uw computer uit om schadelijke software of virussen te verwijderen.

2. Verander uw Microsoft-wachtwoord. Kies een sterk, uniek wachtwoord.

Ga voor meer informatie over online beveiliging, veiligheid en privacy naar ons beveiligingscentrum.