Mijn Skype-account is afgesloten of tijdelijk onderbroken

Als uw account afgesloten is voor het gebruik van betaalfuncties van Skype:

1. Ga hiervoor naar de herstelpagina van uw account.
  2. Volg de stappen om uw account te herstellen.

Als uw account tijdelijk onderbroken is:

1. Ga hiervoor naar https://login.live.com/ om u aan te melden bij uw onderbroken account.
  2. Volg de stappen om uw account te deblokkeren.

Gedeeltelijke blokkeringsfout
Wij sluiten uw account beperkt af voor betaalfuncties van Skype:

• Als we ongebruikelijke activiteiten waarnemen, zoals aanzienlijke verschillen in het gebruik van uw Skype-tegoed of -abonnement, die doen vermoeden dat iemand anders het beheer heeft overgenomen.

• Als u bezwaar maakt tegen een betaling (of restitutie aanvraagt voor een betaling), aangezien dit erop duidt dat er een probleem is met uw betaalwijze of uw account.

• Als er sprake is van schending van de gebruiksvoorwaarden van Skype.

Als u vermoedt dat uw account niet meer veilig is of als u zich niet kunt aanmelden, moet u het volgende doen:

1. Voer de antivirusbeveiliging van uw computer uit om schadelijke software of virussen te verwijderen.

2. Verander uw Microsoft-wachtwoord. Kies een sterk, uniek wachtwoord.

Ga voor meer informatie over online beveiliging, veiligheid en privacy naar ons beveiligingscentrum.