Wat is een Skype To Go-toegangsnummer?

Wanneer u een Skype To Go-nummer instelt, ontvangt u een toegangsnummer dat werkt als een telefoonkaartnummer. Wanneer u naar uw toegangsnummer belt, kunt u naar alle internationale nummers bellen terwijl u onderweg bent. U hoeft het internationale nummer niet eerst als een Skype To Go-contactpersoon in te stellen.

Uw toegangsnummer zoeken:

1. Meld u aan bij uw account en klik op Skype To Go.
    2. Uw Skype To Go-nummer wordt weergegeven samen met alle Skype To Go-nummers die u al heeft ingesteld. Bel uw toegangsnummer vanaf alle mobiele of vaste telefoons en volg de gesproken opdrachten om internationale nummers te bellen tegen de laagste Skype-tarieven.