Help Linux

Hoe download ik Skype WiFi op Skype voor Linux?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Skype WiFi is een snelle en gemakkelijke manier om online te gaan; u betaalt wat u gebruikt voor de internettoegang met uw Skypetegoed om online te gaan via WiFi-providers op meer dan 2 miljoen hotspots wereldwijd.

Geen geëmmer meer met creditcards of lastige aanmeldingsprocedures: u gebruikt gewoon uw Skypetegoed om online te gaan. U betaalt alleen de minuten die u gebruikt. Het is niet meer nodig een dagpas aan te schaffen als u maar een paar online minuten nodig hebt.

De tarieven per minuut voor Skype WiFi verschillen per provider en worden weergegeven als u verbinding maakt met een compatibele WiFi-hotspot.

Let op: Skype WiFi is een andere toepassing dan Skype; wilt u Skype op uw apparaat gebruiken (nadat u via Skype WiFi verbonden bent met een openbare hotspot), dan moet Skype ook geïnstalleerd zijn.

Hoe start ik met Skype WiFi?

Voor het gebruik van Skype WiFi op Skype voor Linux hebt u het volgende nodig:

• de nieuwste versie van Skype voor Linux;
  • een computer of apparaat dat kan worden verbonden met een openbaar WiFi-toegangspunt;
  • voldoende Skypetegoed in uw account.

Voor de verbinding met een beschikbare WiFi-hotspot rekent Skype WiFi een betaalbaar tarief per minuut. Zoek een compatibele Skype WiFi-hotspot met onze Skype Hotspot Finder.

U kunt Skype WiFi ook handmatig activeren:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Links onderaan het Skype-venster klikt u op de Skype-knop De Skype-knop. en selecteert u Skype WiFi....

De optie Skype WiFi... in de lijst die verschijnt als u links onderaan het Skype-venster op de Skype-knop klikt.

Het Skype WiFi-tarief per minuut wordt weergegeven wanneer u verbinding maakt met een compatibele WiFi-hotspot.

Het Skype WiFi-tarief per minuut wordt weergegeven wanneer u verbonden bent met een compatibele WiFi-hotspot.

Skype WiFi laat u weten hoe lang u kunt internetten met uw huidige Skypetegoed.

1. Als u akkoord gaat, klikt u op Verbinden om verbinding met internet te maken.

Meer informatie over Skype WiFi.