Help Linux

Hoe organiseer ik mijn contactpersonen in groepen met Skype voor Linux?

Het is niet moeilijk om uw contactpersonen te ordenen in groepen. U kunt dan de hele groep tegelijk bellen of een chatbericht sturen.

U kunt uw contactpersonen groeperen volgens vooraf gedefinieerde verzamelingen, bijvoorbeeld of ze online zijn en of dat ze pas geleden aan de contactpersonen zijn toegevoegd, of u kunt nieuwe groepen maken (zoals Familie of Collega's) en contactpersonen toevoegen aan deze groepen.

Uw contactpersonen ordenen in groepen:

1. Links onderaan het Skype-venster klikt u op de Skype-knop en in het menu dat wordt geopend selecteert u Contactgroepen tonen.

2. Uw contactpersonen worden in verschillende groepen geordend.

3. Om de leden van een groep weer te geven, klikt u op die groep.

Nieuwe groepen contactpersonen maken

Een nieuwe groep met contactpersonen maken:

1. Klik links onderin het Skype-venster op het Skype-pictogram en selecteer Contactgroepen > Nieuwe contactgroep...
  2. Het venster Groep maken wordt geopend.

3. Typ een naam voor de nieuwe groep en klik op Maken. U kunt nu uw contactpersonen toevoegen aan deze groep.

Klik met de rechtermuisknop op de naam van de groep en selecteer Groep hernoemen of Groep verwijderen als u de groep een andere naam wilt geven of wilt verwijderen. Het is niet mogelijk om vooraf gedefinieerde groepen te verwijderen.

Contactpersonen toevoegen aan een groep

Contactpersonen toevoegen aan een groep:

1. Selecteer de contactpersoon die u wilt toevoegen aan de groep in de lijst met contactpersonen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de naam en selecteer Contactgroepen en de naam van de groep waar u de contactpersoon aan wilt toevoegen.
  3. Klik op de naam van de groep, zodat het selectievakje is gemarkeerd. (Om een contactpersoon uit een groep te verwijderen, verwijdert u gewoon de markering van de groep.)