Help Linux

Hoe voer ik een videogesprek in Skype voor Linux?

Het is eenvoudig om videogesprekken te voeren via Skype voor Linux. U kunt echter geen groepsvideogesprekken voeren.

Een videogesprek voeren:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Zoek in uw contactenlijst de persoon die u wilt bellen.
  3. Klik op de contactpersoon. U ziet de details in het hoofdvenster. (Denk erom: iedereen met de volgende status, behalve deze     gebruikt Skypedus die kunt u gratis bellen. De rest heeft een mobiel of vast nummer en u hebt wat Skypetegoed of een abonnement nodig om ze te bellen.)
  1. Klik op de knop . U hoort de telefoon overgaan.
  2. Wanneer de andere persoon de oproep beantwoordt, verschijnt het Gespreksvenster:

3. Als de oproep wordt beantwoord, klikt u op in het gespreksvenster en selecteert u Activeer mijn video...
  4. U start onmiddellijk met het verzenden van uw video naar de andere beller, ervan uitgaand dat de webcam correct is geconfigureerd.
  5. Klik op de knop om de verbinding te verbreken.