Help Linux

Hoe verstuur ik een bestand in Skype voor Linux?

Een bestand verzenden:

1. Klik op de contactpersoon aan wie u een bestand wilt sturen. U kunt alleen bestanden versturen naar contacten die op dat moment online zijn.
  2. Klik op het pictogram pijltje omlaag en selecteer Bestand verzenden.
  3. Het dialoogvenster Choose File(s) to send (Kies bestand(en) om te verzenden) verschijnt. Blader naar het bestand dat u wilt verzenden en klik op Openen.
  4. Het bestand wordt pas verzonden als de ontvanger dit toestaat door op Opslaan als te klikken in diens eigen chatvenster om het bestand te accepteren.

Het is mogelijk om één bestand naar meerdere contacten te sturen.

Wilt u meer informatie?
Bestanden delen met Skype: beperkingen aan bestandstypen, grootte en tijd
Problemen met het verzenden en ontvangen van bestanden in Skype oplossen