Help Linux

Kan ik voicemail en doorschakelen gebruiken met Skype voor Linux?

U kunt zowel voicemail als doorschakelen gebruiken met Skype voor Linux.

Klik op het Skype-menu Skype-pictogram en selecteer Instellingen > Spraakberichten. Hier kunt u een bericht opnemen en instellen voor oproepen die naar de voicemail gaan.

Meer informatie over Spraakberichten.

Klik op het Skype-menu Skype-pictogram en selecteer Instellingen > Doorschakelen. Hier kunt u een nummer instellen waar gesprekken naar doorgeschakeld kunnen worden en hoe lang het signaal moet klinken voordat het wordt doorgeschakeld.

Meer informatie over doorschakelen.