Help Linux

Hoe beheer ik mijn privacy-instellingen in Skype voor Linux?

U gebruikt uw privacy-instellingen in Skype voor Linux om te bepalen wie wel of geen contact met u mag opnemen.

Uw privacy-instellingen configureren:

1. Klik op en selecteer Opties > Privacy.

De privacy-opties in Skype voor Linux.

2. Configureer uw privacy-instellingen als dat nodig is. In de onderstaande tabel worden deze instellingen nader beschreven.
  3. Klik op Toepassen om uw instellingen op te slaan.

Meer informatie over veiligheid op Skype.

Instelling Beschrijving
Oproepen toestaan van... Kies ervoor oproepen van iedereen toe te staan of alleen van personen die u toestemming hebt gegeven om u te bellen. Als u uw online status instelt op SkypeMe!, kan iedereen u bellen.
Chats toestaan van... Kies ervoor om chatberichten toe te staan van iedereen of alleen van personen die u toestemming hebt gegeven om met u te chatten. Als u uw online status instelt op SkypeMe!, kan iedereen met u chatten.
Chatgeschiedenis bewaren voor... Bepaal hoe lang u uw chatgeschiedenis wilt bewaren. De geschiedenis wordt 30 dagen bewaard in de Skype-cloud, maar u kunt zelf instellen hoe lang u de chats op uw computer bewaart.
Toestaan dat mijn status op internet wordt weergegeven

Als er een oudere Skype-knop op uw website staat, wordt hiermee uw online status weergegeven. Mensen kunnen op de knop klikken en u bellen, zelfs als u niemand toestemming hebt gegeven u te bellen.

Belangrijk: de verouderde Skype-knoppen die uw Skype-status weergeven, worden niet langer ondersteund.

Ga naar het gedeelte met de nieuwe Skype-knoppen om uw eigen aangepaste knop voor uw website of toepassing op te halen.

Toestaan dat mijn contactpersonen zien hoeveel contactpersonen ik heb U kunt ervoor kiezen of uw contactpersonen kunnen zien hoeveel contactpersonen u hebt (maar niet hun persoonlijke gegevens).
Inkomende oproepen automatisch beantwoorden U kunt ervoor kiezen om alle inkomende oproepen automatisch te beantwoorden.