Help Mac

Hoe kan ik gegevens van een contactpersoon verzenden naar een andere contactpersoon in Skype voor Mac OS X?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

U kunt de gegevens van een contactpersoon tijdens een gesprek naar andere contactpersonen sturen, zodat zij die contactpersoon kunnen toevoegen aan hun lijst met contactpersonen. Dit is een eenvoudige manier om al uw vrienden op Skype met elkaar in contact te brengen.

Contactgegevens verzenden:

1. Begin een conversatie met de persoon aan wie u contactpersonen wilt versturen. Een conversatie kan een chatbericht, een telefoongesprek of een videogesprek zijn.
  2. Klik op de knop met het paperclippictogram linksonder in het chatvenster en selecteer Verstuur contacten…

De optie Verstuur contacten... is geselecteerd in het menu dat wordt weergegeven wanneer u op de knop Toevoegen klikt.

Als u een telefoon- of videogesprek voert, klik dan op de knop Toevoegen de knop Delen en klik dan op Verstuur contacten...

1. In het venster Verstuur contacten typt u de naam van de contactpersoon die u wilt versturen of u zoekt deze op in de lijst en dubbelklikt erop. Geselecteerde contactpersonen worden weergegeven in het bovenste veld.

De contactpersoon die u wilt versturen, wordt weergegeven in het bovenste veld.

1. Klik op Versturen. Er verschijnt een chatbericht om te bevestigen dat de contactpersoon is verstuurd.

Het Skype-venster Verstuur contact naar... .

De geadresseerde kan de contacten vervolgens toevoegen aan zijn of haar lijst met contactpersonen.