Hoe betaal ik met Skrill (Moneybookers)?

Skrill is een betalingsprovider waarmee u veilig kunt betalen voor Skype-producten. U kunt Skrill gebruiken om te betalen met creditcard, bankpas, bankoverschrijving of uw Skrill eWallet-account.

Als u eerder al eens een Skype-product hebt gekocht met Skrill, kunt u rechtstreeks on-demand via Skrill uw toekomstige Skype-aankopen betalen. Dit betekent dat u telkens als u een Skype-product koopt met één klik op de knop kunt betalen met Skrill.

U kunt Skrill gebruiken voor eenmalige betalingen van een Skype-product of u kunt onze functie Auto-Opladen gebruiken voor aankopen via Skrill, zodat u zeker weet dat u altijd voldoende Skypetegoed hebt om te bellen.

Meer informatie over het kiezen van Skrill als betaalwijze.

Ga naar Skrill* om erachter te komen hoe u een (gratis) Skrill-account opent.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Als dit de eerste keer is dat u een Skype-product koopt, doet u het volgende:

1. Meld u aan bij uw Skype-account en selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
    2. Voer uw naam en factuuradres in en klik op Volgende.
    3. Selecteer bij de betalingsopties Skrill.
    4. Lees en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Skype door het selectievakje te markeren, en klik dan op Volgende. U wordt doorgestuurd naar de website van Skrill.
    5. Voer uw gegevens in, selecteer de gewenste betaalwijze (creditcard of bankoverschrijving) en klik op Doorgaan.
    6. Volg de instructies om uw aankoop te voltooien.

Als u al eerder een Skype-product hebt aangeschaft met een andere betaalwijze:

1. Meld u aan bij uw account en selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
    2. Wijzig de betaalwijze bij de betaalopties in Skrill. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
    3. Selecteer Skrill als betaalwijze en klik op Volgende.

Skrill-betaalwijze

1. Een overzicht van uw bestelling wordt weergegeven. Klik nog eens op Volgende. U wordt doorgestuurd naar de website van Skrill.

Als u het betalingsproces onderbreekt, wordt er niets in rekening gebracht en wordt uw bestelling niet verwerkt. De volgende keer dat u zich bij uw account aanmeldt, wordt de aankoop hervat.

1. Log in op uw Skrill-account.
    2. Kies Skrill als de betaalwijze die u wilt gebruiken, voer de gevraagde informatie in, zoals gegevens over uw creditcard, en klik op Bevestigen.

Kies de betaalwijze Skrill uit drie opties.

Bevestig dat u toestemming geeft voor deze en toekomstige on-demand betalingen met de geselecteerde betaalwijze Skrill.

Het Skrill-scherm 'Toestemming voor on-demand betalen' voor betalingen aan Skype.

Belangrijk: de geselecteerde betaalwijze bepaalt van welke rekening uw toekomstige betalingen aan Skype via Skrill worden afgeschreven. Dus als u Betalen vanaf mijn saldo hebt geselecteerd, worden toekomstige on-demand betalingen verrekend met het saldo van uw Skrill-rekening. Als u Gebruik een nieuwe betaalwijze hebt geselecteerd, worden on-demand betalingen verrekend met de hier ingevoerde creditcard of bankpas.

Als u echter een andere betaalwijze selecteert, zullen toekomstige on-demand Skrill-betalingen worden verrekend met het saldo van uw Skrill-account. On-demand betalingen kunnen niet met uw bankrekening worden verrekend (tenzij het een Duitse rekening is) of van AMEX-kaarten (American Express).

Als u een van deze methoden hebt geselecteerd, moet u ervoor zorgen dat er voldoende saldo op uw Skrill-account staat voor on-demand betalingen in de toekomst.

Als u uw Skrill on-demand betaalwijze moet wijzigen, hoeft u alleen maar de bovenstaande stappen te herhalen, en daarbij de nieuwe betaalwijze selecteren. Hiermee annuleert u de oude overeenkomst voor on-demand betalingen en er wordt een nieuwe betaalwijze ingesteld.

3. Klik op Doorgaan en dan op Bevestigen om de betaling te voltooien en voor on-demand betalingen Skrill in te stellen als uw gebruikelijke betaalwijze.

De volgende keer dat u een Skype-product koopt (ervan uitgaand dat u de betaalwijze niet wijzigt), kunt u het met slechts één klik op de knop kopen. Meld u gewoon aan bij uw Skype-account, selecteer het Skype-product dat u wilt kopen en klik op Koop nu om de betaling meteen te voltooien.

Klik op de knop 'Koop nu' om de betaling te voltooien.

Zelfs als u een andere betaalwijze kiest, kunt u opnieuw on-demand betalingen met Skrill doen:

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
    3. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
    4. Selecteer de betaalwijze Skrill (Moneybookers) onder Betaal met uw opgeslagen betaalwijze en klik op Volgende.
    5. Controleer het bedrag en klik op Koop nu om de betaling onmiddellijk te voltooien.

Meer informatie over het kopen van Skypetegoed.