Hoe kan ik betalen met behulp van Skrill (Moneybookers)?

Skrill is een payment provider die u toelaat om veilig betalen voor Skype producten. U kunt Skrill gebruiken om te betalen met credit card, debetkaart, overschrijving of uw Skrill eWallet account.

Als u hebt betaald voor een Skype-product met behulp van Skrill vóór, zal u zitten kundig voor maken op afroep betalingen via Skrill voor uw toekomstige aankopen via Skype. Dit betekent dat elke keer dat u een Skype product koopt, u zal zitten kundig betalen voor het gebruik van Skrill met slechts één klik.

U kunt Skrill gebruiken om eenmalige betalingen voor elke Skype functie, of u kunt onze Auto-Opladen -functie gebruiken om een aankoop via Skrill, om ervoor te zorgen dat u nooit van opraken Skype Credit en kan bellen als u wilt.

Lees meer over het kiezen van Skrill als methode voor betaling.

Bezoek Skrill* om erachter te komen hoe een Skrill account (gratis) te openen.

* Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Als het uw eerste keer kopen van een product Skype:

1. Inloggen naar uw Skype-account, selecteert u de Skype-product dat u wilt kopen.
  2. Geef uw factuurgegevens naam en adres, klik op volgende.
  3. Schakel onder betalingsopties voor Skrill.
  4. Lees en bevestigen dat u begrijpt dat de Skype Gebruiksvoorwaarden door tikt het selectievakje weergegeven en klik op volgende. U zal worden omgeleid naar de Skrill website.
  5. Vul uw gegevens in, selecteer uw voorkeur betalingstype (credit card of bankoverschrijving), en klik op Doorgaan.
  6. Volg de instructies om uw aankoop te voltooien.

Als u een Skype product hebben aangeschaft voordat u een andere betalingsmethode:

1. Inloggen op uw account, selecteert u de Skype-product dat u wilt kopen.
  2. Onder betalingsopties voor, de betalingsmethode wijzigen naar Skrill. Klik op wijzigen onder de betalende met sectie aan de rechterkant van het scherm weergegeven.
  3. Skrill selecteren als uw betalingsmethode en klik op volgende.

Selecting ‘Skrill’ from various payment options, then clicking ‘Next’.

1. Een samenvatting van uw bestelling wordt weergegeven. Klik op volgende weer. U zal worden omgeleid naar de Skrill website.

Als u de aankoopproces onderbreekt, u zal niet geladen worden en uw order zal niet worden verwerkt. Volgende keer dat u op uw account inlogt, de aankoop zal worden hervat.

1. Log in op uw Skrill account.
  2. Kies de betalingsmethode die Skrill die u wilt gebruiken, voert u alle gevraagde op het scherm, zoals uw credit card gegevens, informatie en klik op bevestigen.

Choosing a Skrill payment method from three options.

Toestemming om te debiteren dit bevestigen en toekomstige op afroep betalingen via uw geselecteerde betalingsmethode die Skrill.

The Skrill’s ‘Pay-On-Demand Authorization’ screen for payments to Skype.

Belangrijk: De betalingsmethode die u hebt geselecteerd, bepaalt waar uw toekomstige Skrill op afroep betalingen aan Skype zal worden opgehaald. Dus, als u betalen met mijn saldohebt geselecteerd, zullen uw toekomstige op afroep betalingen van uw rekeningsaldo Skrill worden genomen. Als u een nieuwe credit/debit card gebruikenselecteert, zullen uw toekomstige op afroep betalingen van de credit of debit card die u hier invoert worden genomen.

Nochtans, als u een andere betalingsmethode selecteert, zal toekomstige Skrill op afroep betalingen van uw rekeningsaldo Skrill worden genomen. Op afroep betalingen kunnen niet worden genomen van uw bankrekening (tenzij de account Duits is) of van American Express (AMEX) kaarten.

Als u een van deze methoden hebt geselecteerd, zorg ervoor dat uw rekeningsaldo Skrill voldoende fondsen ter dekking van eventuele op afroep betalingen die u in de toekomst aanbrengt.

Als u wilt uw Skrill op afroep betalingsmethode wijzigt, alles wat u hoeft te doen is Herhaal de bovenstaande stappen, ervoor te zorgen dat u de nieuwe betalingsmethode vereist. Dit zal de oude op afroep overeenkomst annuleren en een nieuwe zal worden opgericht.

3. Klik op Doorgaan, en dan bevestigen om uw betaling te zetten Skrill op afroep betalingen als uw lopende betalingsmethode en.

De volgende keer dat u koopt kan een product van Skype (ervan uitgaande dat u niet uw betalingsmethode wijzigt), u betalen met slechts één klik. Gewoon inloggen naar uw Skype-account, selecteer het Skype-product dat u wilt kopen en klik op Nu kopen om te voltooien van de betaling onmiddellijk.

Clicking ‘Buy now’ button to complete the payment.

Zelfs als u een andere betalingsmethode kiest, kunt u Skrill op afroep betalingen opnieuw:

1. Inloggen naar uw Skype-account.
  2. Selecteer de Skype-product dat u wilt kopen.
  3. Klik op wijzigen onder de betalende met sectie aan de rechterkant van het scherm weergegeven.
  4. Selecteer de betalingsmethode Skrill (Moneybookers) weergegeven onder betalen met uw opgeslagen instrumenten, dan Klik op volgende.

Selecting ‘Moneybookers’ under ‘Pay with your stored instruments’, then clicking ‘Next’

5. Controleer het bedrag weergegeven, en klik op Nu kopen om te voltooien van de betaling onmiddellijk.

Leer hoe voor de aankoop van Skype Credit.