Wat is de Skype-werkbalk voor Office en hoe werkt deze?

De Skype-werkbalk voor Office kan niet meer worden gedownload, maar als u de werkbalk al hebt geïnstalleerd, kunt u deze blijven gebruiken.

Met de Skype-werkbalk voor Office kunt u Skype-gesprekken voeren en de bestanden waaraan u momenteel werkt sturen naar andere mensen die Skype gebruiken.

Skype-naar-Skype-gesprekken via de Skype-werkbalk voor Office zijn gratis. U hebt echter wel wat Skypetegoed of een abonnement nodig om mobiele of vaste nummers te bellen.

Microsoft Office 2000, XP en 2003: zodra de Skype-werkbalk voor Office is geïnstalleerd, is deze beschikbaar in een apart menu boven in Microsoft Word, Excel en PowerPoint.

Microsoft Office 2007: zodra de Skype-werkbalk voor Office is geïnstalleerd, is deze beschikbaar op een apart tabblad boven in Microsoft Word, Excel en PowerPoint:

Het venster Skype-werkbalk voor MS Office: Een land selecteren.

• Selecteer het vereiste land in een van de weergegeven vervolgkeuzelijsten of typ de naam van het land in het veld.
  • Klik op OK om de nieuwe landcode als uw standaardlandcode op te slaan.
  • Als u besluit dat u de Skype-werkbalk voor Office niet meer nodig hebt, kunt u deze als volgt verwijderen:

1. Windows Vista en 7: klik op Start, typ 'uitvoeren' en druk op Enter.
      Windows XP: klik op Start> Uitvoeren.
    2. Typ 'appwiz.cpl' en klik op OK.
    3. Selecteer Skype-werkbalk voor Microsoft Office in de lijst, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Verwijderen. Er wordt een berichtvenster weergegeven waarin wordt gevraagd of u zeker weet dat u de werkbalk wilt verwijderen.
    4. Klik op OK om de Skype-werkbalk voor Office te verwijderen.