Hoe kan ik de e-mailwerkbalk van Skype aanpassen?

U kunt de e-mailwerkbalk van Skype zo aanpassen dat de beschikbare opties worden weergeven of verborgen.

1. Open Microsoft Outlook®.
  2. Klik op de pijl-omlaag naast het pictogram in de e-mailwerkbalk van Skype en selecteer Opties...:

3. Klik op Aanpassen:

4. Voer een van de volgende opties uit, afhankelijk van hoe u de werkbalk wilt aanpassen:

• Selecteer Standaard Skype-opties, Alle of Minimum om een standaardset van opties op de werkbalk weer te geven. In het venster wordt een voorbeeld weergegeven van de opties die op basis van uw selectie op de werkbalk beschikbaar zijn.
    • Sleep de knoppen uit het voorbeeld van de weergegeven werkbalk. Wanneer u een knop uit het voorbeeld sleept, wordt een X weergegeven:

• Sleep de opties die u als knoppen wilt weergeven van het menu naar de werkbalk in het voorbeeld.
  5. Klik op OK om de aanpassingen op te slaan.