Hoe wijzig ik mijn accountgegevens in Skype Manager ™?

Accountgegevens die na verloop van tijd veranderen (bijvoorbeeld als de beheerder of het adres veranderen) kunt u in Skype Manager altijd bijwerken.

1. Klik in de rechterbovenhoek van Skype Manager op Accountgegevens.
  2. Klik ergens in een rij om wijzigingen door te voeren:
    • Accountgegevens - de naam van uw beheerder, die in de rechterbovenhoek van Skype Manager wordt weergegeven.
    • Factuuradres - het factuuradres van uw beheerder. Standaard hetzelfde als uw registratieadres.
  3. Klik op Opslaan wanneer u een wijziging aanbrengt.

Voor meer informatie over Skype Manager is er een Snelstartgids, een Gebruikersgids en verschillende zelfstudievideo's beschikbaar op de Ondersteuningspagina van Skype.