Is Skype op 3 stopgezet?

Ja. We doen ons best om Skype voor mobiele apparaten steeds beter te maken, maar om dat te bereiken moeten we soms de ondersteuning voor oudere producten stopzetten.

Voor de beste mobiele mogelijkheden hebben we in de periode van 3 tot 30 september 2014 de ondersteuning voor Skype op 3 stopgezet en vervangen door onze standaardversies van Skype voor iPhone, Windows Phone, Android, BlackBerry en een heleboel andere apparaten. Op deze manier kunt u blijven genieten van veel meer geweldige functies zoals videobellen en videoberichten.

Vergeet niet dat u Skype nog steeds op een heleboel andere apparaten kunt gebruiken, zoals uw computer, tablet, tv en zelfs uw eigen vaste telefoon, zodat u onderweg contact kunt houden met het thuisfront en kantoor.