Hoe kunnen mensen vanaf een mobiele of vaste lijn deelnemen aan mijn Skype-groepsgesprek?

Om vanaf een mobiele of vaste telefoon deel te nemen aan een Skype-groepsgesprek, moeten uw vrienden uw Skype-nummer bellen. U kunt ze vervolgens in Skype toevoegen aan het groepsgesprek. U kunt een groepsgesprek met maximaal 25 personen voeren (24 plus uzelf).

Als u een mobiele telefoon gebruikt waarop Skype is geïnstalleerd, kunt u eenvoudig deelnemen aan het gesprek door vanuit de Skype-toepassing een Skype-gesprek met de gastheer van het groepsgesprek te starten. Als u zelf de gastheer bent, en een van de deelnemers heeft Skype op zijn of haar mobiele telefoon geïnstalleerd, kunt u deze persoon op dezelfde manier toevoegen.

U kunt contacten met mobiele of vaste telefoon toevoegen aan een Skype-groepsgesprek net zoals u andere contactpersonen toevoegt, maar u hebt een beetje Skype-tegoed of een bestaand abonnement nodig.

Elke contactpersoon met een mobiele of vaste telefoon die u toevoegt, verschijnt in uw account als afzonderlijk gesprek. Als uw Skype-tegoed tijdens het groepsgesprek minder dan 1 minuut bedraagt, worden deze deelnemers uit het gesprek verwijderd, tenzij u Skype-tegoed kunt toevoegen wanneer u daarom wordt gevraagd.

Houd er rekening mee dat als u mensen op een mobiele of vaste telefoon belt, u betaalt tot zij ook ophangen.

Houd er rekening mee dat u met maximaal 25 personen (24 plus uzelf) een groepsgesprek kunt voeren.

Iedereen die aan het gesprek deelneemt, moet over het volgende beschikken:

• Een snelle breedbandverbinding
  • Een microfoon en speakers (ingebouwd in mobiele telefoons, tablets en de meeste laptops)
  • Een ingebouwde camera voor videogesprekken (of webcam als u een desktop zonder ingebouwde camera gebruikt)

Momenteel is het nog niet mogelijk om een groepsvideogesprek te starten of eraan deel te nemen in Skype voor Windows 10 en Windows 10 Mobile.

U kunt via de meeste IOS-apparaten een groepsvideogesprek starten en eraan deelnemen, behalve de volgende:

• iPhone 4 en lager
  • iPod Touch (4e generatie en lager)
  • iPad (1e generatie)

Als u een groepsvideogesprek aanmaakt via iPad 2, iPad 3 of iPad Mini, ziet u maximaal 3 videostreams (uzelf inbegrepen). U ziet 6 videostreams op alle overige apparaten.

We raden u aan de laatste versie van Skype te gebruiken voor de beste ervaring met groepsgesprekken. De functies kunnen beperkt zijn voor mobiele gebruikers aan het gesprek. (Mogelijk kunnen ze alleen deelnemen met audio)

Meer informatie over Skype-nummers of groepsgesprekken.