Hoe kan ik ervoor zorgen dat Skype niet langer actief is?

Terug naar zoekresultaten

De snelste manier om Skype te sluiten is door met de rechtermuisknop op het Skype-pictogram in de systeembalk rechtsonder op het scherm te klikken en Afsluiten te selecteren.

Om ervoor te zorgen dat Skype niet langer actief is, controleert u of alle Skype-processen zijn gesloten:

1. Druk op CTRL + ALT + DELETE.
    2. Klik op Taakbeheer.
    3. Op het tabblad Processen zoekt u naar een vermelding die begint met het woord "Skype", bijvoorbeeld Skype.exe en SkypePM.exe.

4. Selecteer de vermelding die begint met "Skype" en klik op Proces beëindigen.
    5. Klik op Ja om het proces te beëindigen.
    6. Herhaal dit totdat alle Skype-processen zijn gesloten.