Hoe kan ik mijn gespreksinstellingen wijzigen?

U kunt uw gespreksinstellingen wijzigen tijdens een gesprek. Dit kan een gesprek met iemand die Skype gebruikt, groepsgesprek, videogesprek, groepsvideogesprek of gesprek met een mobiele of vaste telefoon zijn. Afhankelijk van het type gesprek, kunnen verschillende opties beschikbaar worden. Hieronder wordt uitgelegd hoe u elke gespreksinstelling kunt gebruiken.

Wanneer u belt, worden deze opties weergegeven wanneer u de muisaanwijzer in het belgebied verplaatst.

Met deze opties, die in de onderstaande tabel worden beschreven, kunt u wijzigen hoe uw oproep wordt weergegeven.

Optie Beschrijving
A Klik om het tabblad Contactpersonen, Recent en Facebook te verbergen of weer te geven.
B Klik om het chatvenster voor dit gesprek weer te geven. Vervolgens kunt u chatberichten verzenden naar de mensen met wie u belt.
C Deze knop verschijnt als u een webcam hebt, zodat u uw video kunt in- en uitschakelen. Als uw video is ingeschakeld, wordt de knop wit weergegeven en kunnen deelnemers aan het gesprek u zien. Wanneer de knop met een rode streep wordt weergegeven, is video uitgeschakeld.
D Demp het geluid van de microfoon zodat anderen u niet kunnen horen. Als de microfoon is gedempt, wordt de knop met een rode streep weergegeven. Klik nogmaals op de knop als u het dempen ongedaan wilt maken.
E

Klik op en selecteer:
Een foto maken - Deze optie is beschikbaar tijdens een 1-op-1-gesprek of een groepsvideogesprek wanneer een andere deelnemer zijn of haar webcam heeft ingeschakeld. Klik om een foto te maken van de videofeed.
Bestand sturen - Verzend bestanden naar mensen die deelnemen aan het gesprek.
Contactpersonen sturen - Deel uw contactpersonen met de mensen die deelnemen aan het gesprek.
Volledig scherm - Deel uw scherm tijdens een telefoon- of videogesprek. U kunt ervoor kiezen uw hele scherm of slechts één venster te delen. Als u uw scherm begint te delen tijdens een videogesprek, wordt uw video niet meer weergegeven. Wanneer u bent gestopt met het delen van uw scherm, moet u op de cameraknop klikken om weer een videogesprek te starten.
Personen toevoegen aan dit gesprek - Klik om uw lijst met contactpersonen weer te geven, selecteer meer personen om toe te voegen en klik vervolgens op Toevoegen aan gesprek.

F Klik om het gesprek te beëindigen.
G Vraag informatie over de gesprekskwaliteit op en pas het luidsprekervolume aan.
H Klik om het gesprek in de modus Volledig scherm weer te geven. Klik nogmaals om de modus Volledig scherm af te sluiten.