Hoe kan ik Skype instellen om te werken met een nieuw hoofdtelefoon, microfoon of luidsprekers in Skype voor Mac OS X?

Terug naar zoekresultaten

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Om een nieuwe hoofdtelefoon, microfoon op luidsprekers te kunnen gebruiken, waaronder USB-hoofdtelefoons, USB-telefoons of meerdere geluidskaarten, dient u in te stellen welk apparaat Skype moet gebruiken.

1. Klik in Skype in de menubalk op Skype > Voorkeuren en selecteer Audio/video.

2. Gebruik de vervolgkeuzelijsten voor het selecteren van de juiste apparaten voor audio-invoer (microfoon), -uitvoer (luidsprekers) en het apparaat dat overgaat als iemand u belt op Skype.
    3. Spreek in de microfoon en kijk of de volume-indicator oplicht. Als dat het geval is, dan werkt de microfoon.

De microfooninstellingen worden standaard automatisch aangepast. U kunt deze optie uitschakelen door het vakje te deselecteren.

1. Controleer of het apparaat dat u als camera wilt gebruiken, geselecteerd is in de vervolgkeuzelijst Camera. Als dat het geval is, dan ziet u het livevideobeeld eronder.
    2. Voer een testgesprek om te controleren of de geluidsinstellingen correct werken.

Voor meer informatie over het wijzigen van uw audio-instellingen, zie de Skype-gids geluid instellen.

Meer informatie over het gebruik van een hoofdtelefoon, microfoon en luidsprekers met Skype.