Start Skype voor Mac

Hoe kan ik Skype instellen om te werken met een nieuw hoofdtelefoon, microfoon of luidsprekers in Skype voor Mac OS X?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Om een nieuwe hoofdtelefoon, microfoon op luidsprekers te kunnen gebruiken, waaronder USB-hoofdtelefoons, USB-telefoons of meerdere geluidskaarten, dient u in te stellen welk apparaat Skype moet gebruiken.

1. Klik in Skype in de menubalk op Skype > Voorkeuren en selecteer Audio/video.

2. Gebruik de vervolgkeuzelijsten voor het selecteren van de juiste apparaten voor audio-invoer (microfoon), -uitvoer (luidsprekers) en het apparaat dat overgaat als iemand u belt op Skype.
    3. Spreek in de microfoon en kijk of de volume-indicator oplicht. Als dat het geval is, dan werkt de microfoon.

De microfooninstellingen worden standaard automatisch aangepast. U kunt deze optie uitschakelen door het vakje te deselecteren.

1. Controleer of het apparaat dat u als camera wilt gebruiken, geselecteerd is in de vervolgkeuzelijst Camera. Als dat het geval is, dan ziet u het livevideobeeld eronder.
    2. Voer een testgesprek om te controleren of de geluidsinstellingen correct werken.

Voor meer informatie over het wijzigen van uw audio-instellingen, zie de Skype-gids geluid instellen.

Meer informatie over het gebruik van een hoofdtelefoon, microfoon en luidsprekers met Skype.