Help Mac

Hoe kan ik in Skype voor Mac OS X mijn USB-telefoon of headset voor Skype-gesprekken gebruiken en mijn luidsprekers voor alle andere audio?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Uw USB-telefoon of headset gebruiken voor Skype:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Ga op de menubalk naar Skype> Voorkeuren... en selecteer Audio/video.
  3. Zorg dat in de vervolgkeuzelijst Microfoon en Speakers uw USB-telefoon of headset is geselecteerd.
  4. Zorg dat in de vervolgkeuzelijst Oproep de optie Laat alle apparaten overgaan is geselecteerd.

De instellingen op uw Mac zo configureren dat voor geluidsuitvoer uw luidsprekers worden gebruikt:

1. Klik op het Apple-menu> Systeemvoorkeuren... en selecteer vervolgens Geluid.
  2. Selecteer Uitvoer en selecteer vervolgens de juiste luidsprekers in de lijst met beschikbare apparaten.

Nu kunt u uw telefoon of headset voor gesprekken gebruiken en worden alle andere geluiden en muziek via de luidsprekers van uw computer afgespeeld.

Meer informatie in de Skype-handleiding voor geluidsinstellingen.