Start Skype voor Mac

Kan ik ongewenste oproepen op mijn Skype-nummer in Skype voor Mac OS X blokkeren?

Als u ongewenste oproepen ontvangt op uw Skype-nummer, kunt u bepaalde nummers blokkeren. U kunt dit doen door uw privacy-instellingen in Skype aan te passen. U kunt oproepen van alle verborgen nummers of van nummers die niet in uw lijst van contactpersonen staan blokkeren.

Uw privacy-instellingen aanpassen in Skype voor Mac OS X:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Selecteer in de menubalk Skype > Voorkeuren...
    3. Selecteer het tabblad Privacy.
    4. Selecteer naast Ontvang oproepen op mijn Skype-nummer van een van de volgende opties:

• Iedereen: alle binnenkomende oproepen zijn toegestaan
      • Bekende nummers: nummers die niet die niet worden verborgen en gewoonlijk worden weergegeven
      • Contactpersonen: oproepen van personen in uw lijst van contactpersonen waarvan het nummer is opgeslagen zijn toegestaan

Neem contact met ons op als u nog steeds ongewenste oproepen ontvangt op uw Skype-nummer.