Help Mac

Hoe weet ik wanneer iemand me een chatbericht stuurt in Skype voor Mac OS X?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Wanneer u bent aangemeld bij Skype en een chatbericht ontvangt als het conversatievenster niet geopend is, verschijnt er een badge met een getal naast het contact in de zijbalk. Het getoonde getal geeft het aantal ongelezen berichten in het gesprek aan.

Er verschijnt ook een rode badge met een getal op het Skype-pictogram in het dock. Dit geeft het aantal gesprekken met ongelezen berichten aan.

Als u een nieuw chatbericht ontvangt van deelnemers in een telefoon- of videogesprek, dan kunt u dit pictogram zien:

Klik er op om het chatbericht te lezen.

Meer informatie over het verzenden van chatberichten.