Hoe kan ik mijn Skype-weergavenaam wijzigen?

1. Ga naar uw profiel.

Klik of tik in Skype op uw naam en uw profiel wordt weergegeven.

1. Bewerk uw weergavenaam.

Selecteer uw weergavenaam in uw profiel. Er wordt een invoervak weergegeven.

Invoervak in profiel

Typ de naam die u wilt gebruiken en selecteer het keuzevakje of druk op Enter. Uw weergavenaam wordt bijgewerkt.

Houd er rekening mee dat uw vrienden de wijze waarop uw naam in hun lijst met Skype-contactpersonen wordt weergegeven, kunnen wijzigen. De weergavenaam die u ziet staan, is niet per se de naam die uw vrienden zien staan.

In Skype voor Windows-bureaublad kunt u ook de naam van een contactpersoon wijzigen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de lijst met contactpersonen en kies Naam wijzigen. Hiermee wijzigt u alleen de naam bij u in Skype, niet bij hen.