Help Linux

Kan ik in Skype voor Windows-bureaublad de gegevens van een contactpersoon naar een andere contactpersoon sturen?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

U kunt gegevens van een contactpersoon naar een of meer personen in uw lijst met contactpersonen sturen. De persoon die deze contactgegevens ontvangt, kan die contactpersoon vervolgens aan zijn lijst met contactpersonen toevoegen.

De gegevens van een contactpersoon naar een andere contactpersoon sturen:

1. Klik in de lijst met contactpersonen op de contactpersoon naar wie u gegevens van contactpersonen wilt verzenden.
  2. Klik op in de rechterbenedenhoek van het profiel. Het menu Contactpersonen wordt geopend.
  3. Selecteer Contactpersonen verzenden. Het vak Contactpersonen verzenden wordt geopend.
  4. Klik in het linkerdeelvenster op de contactpersoon die u wilt verzenden. U kunt de Ctrl-toets gebruiken om meerdere contactpersonen te selecteren.

5. Klik op Verzenden>>. De namen van de contactpersonen die u naar uw contactpersoon wilt verzenden, worden in het rechterdeelvenster weergegeven.

6. Als u zich bedenkt en een contactpersoon uit de lijst met te verzenden contactpersonen wilt verwijderen, klikt u op de naam en vervolgens op <.
  7. Klik op Verzenden.

De contactpersoon wordt nu als knop weergegeven in het chatvenster van de contactpersoon naar wie u de gegevens hebt verzonden. Die persoon kan op de knop klikken, waardoor een contactaanvraag wordt geopend.