Welke functies worden ondersteund door Skype voor iPad?

De nieuwste versie van Skype voor iPad ondersteunt het volgende:

• Chatten
  • Skype-naar-Skype-gesprekken
  • Mobiele en vaste nummers bellen
  • Skype-gesprekken ontvangen en Skype-nummers bellen
  • Deelnemen aan groepsgesprekken
  • Sms-berichten
  • Foto's verzenden
  • Doorschakelen
  • Contactpersonen filteren via lijsten
  • Voicemails
  • Videoboodschappen
  • Videogesprekken (aangezien de eerste generatie iPad niet over een camera beschikt, kunt u alleen videogesprekken ontvangen)
  • HD-video in twee richtingen (iPad Mini Retina en iPad Air)
  • Contactpersonen importeren uit uw iPad-contactpersonen
  • Uw Skype-account samenvoegen met uw Microsoft-account
  • Verbinding maken met Bluetooth-apparaten (met uitzondering van iPads van de eerste generatie)

De volgende functies worden momenteel niet ondersteund:

• Groepsvideogesprekken
  • Een groepsgesprek starten
  • Favoriete contactpersonen weergeven
  • Scherm delen*

*U kunt uw scherm niet delen met uw contactpersonen, maar ze kunnen hun scherm wel met u delen tijdens een 1-op-1-videogesprek.