Help Windows Desktop

Hoe kan ik me registreren voor het programma voor Skype-ontwikkelaars?

Het programma voor Skype-ontwikkelaars is nu gesloten.

De aanbevolen methode voor externe ontwikkelaars om te integreren met Skype is via Skype URI's; u vindt meer informatie over Skype URI's op MSDN.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Videohandleidingen

Ontdek Skype met deze stapsgewijze videohandleidingen

Vrienden zoeken op Skype Vrienden zoeken op Skype
Vrienden zoeken op Skype Vrienden zoeken op Skype
Vrienden zoeken op Skype Vrienden zoeken op Skype

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag