Hoe kan ik een betalingsbewijs naar de klantenservice van Skype sturen?

Als u een vraag over een aankoop hebt, moet u de klantenservice van Skype misschien een betalingsbewijs geven.

Een acceptabel betalingsbewijs is een kopie van uw bankafschrift waarop de transactie staat, of een kwitantie waarop uw aankoop staat.

Uw betalingsbewijs als een bestand opslaan:

• Als u een online betalingsbewijs hebt, maakt u er een screenshot van en slaat u het op als een JPG.

Hulp bij het maken van een screenshot.

• Als u een papieren betalingsbewijs hebt, scant u dit (als u over een scanner beschikt) of neemt u er een foto van met een digitale camera en uploadt u de foto naar de computer.

Uw betalingsbewijs naar de klantenservice van Skype sturen:

1. Als dit de eerste keer is dat u contact met ons opneemt via dit formulier, hebt u misschien de optie uw betalingsbewijs als bijlage toe te voegen, afhankelijk van welk Help-onderwerp u kiest.

Klik op Bladeren en zoek het bestand op de computer. Wanneer u het ondersteuningsverzoek indient, wordt het betalingsbewijs bijgevoegd.

2. Als u niet de optie hebt uw betalingsbewijs als bijlage toe te voegen aan het ondersteuningsverzoek, stuurt u het zonder het betalingsbewijs. In ons antwoord zullen we uitleggen wat u verder moet doen.

Als u wordt doorgestuurd naar ondersteuning met Live chat, stelt u uw vraag via de live chat. We leggen u dan uit hoe u ons uw betalingsbewijs kunt sturen.