Waarom is Skype automatisch bijgewerkt?

Bij Skype stellen we regelmatig updates voor onze software beschikbaar om nieuwe functies te introduceren, bestaande functies te verbeteren en fouten op te lossen.

We raden u altijd aan om de meest recente versie van Skype te gebruiken. Daarom wordt Skype standaard bijgewerkt naar de meest recente versie. Dit gebeurt automatisch. Als u liever zelf kiest wanneer u wilt upgraden, kunt u automatische updates uitschakelen.

Automatische updates op Windows-bureaublad uitschakelen.

Automatische updates op Mac OS X uitschakelen.

Wanneer u automatische updates hebt uitgeschakeld, kunt u op elk gewenst moment controleren of er updates beschikbaar zijn en deze zelf installeren. Klik vanuit Skype op Windows-bureaublad op Help> Controleren op nieuwe versies of op Skype> Controleren op nieuwe versies op een Mac.

Als u wilt weten wat er nieuw is in de meeste recente versie voordat u beslist of u de upgrade uitvoert, raadpleegt u Wat is er nieuw in Skype voor Windows-bureaublad? en Wat is er nieuw in Skype voor Mac?

Zo af en toe trekken we oudere versies van Skype terug. Wanneer dit gebeurt, is het niet mogelijk u aan te melden tot u een upgrade hebt uitgevoerd naar de meest recente versie, zelfs als u automatische updates hebt uitgeschakeld.

Wat gebeurt er met mijn Skype-tegoed of abonnementen wanneer ik een upgrade uitvoer?

Het bijwerken van Skype naar de meest recente versie heeft geen invloed op uw Skype-tegoed of abonnementen. Alle producten die u hebt gekocht, blijven beschikbaar in uw account en kunnen worden gebruikt precies zoals vóór de upgrade.