Hoe beheer ik mijn VS-minutenbundels?

In deze veelgestelde vragen staan instructies over het toevoegen van VS-minutenbundels aan een SIP-profiel, en het wijzigen, annuleren en verlengen van uw VS-minutenbundels.

Gebruikt u Skype Connect™ om naar Amerika te bellen, dan kunt u veel besparen op uw belkosten door VS-minutenbundels toe te wijzen aan uw SIP-profiel. Elke bundel omvat een maandelijkse toelage van 5000 minuten om mobiele en vaste telefoons in de Verenigde Staten te bellen. Als de belminuten opraken voordat de verlengdatum is aangebroken, worden gesprekken naar de VS verrekend met het saldo van het Skypetegoed dat beschikbaar is bij Skype Manager™ tegen de standaardtarieven van Skype Connect.

De VS-minutenbundels worden rechtstreeks betaald met het saldo van uw SIP-profiel; zorg er dus voor dat u voldoende Skypetegoed in uw Skype Manager hebt.

Belangrijk: als u VS-minutenbundels toevoegt of wijzigt, kan het aantal ingevoerde bundels nooit groter zijn dan het aantal kanalen dat u hebt ingevoerd.

VS-minutenbundels toevoegen

VS-minutenbundels aan uw SIP-profiel toevoegen:

1. Meld u aan bij Skype Manager.
  2. Klik op Functies op de werkbalk.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Skype Connect.
  4. Blader naar het SIP-profiel waar u VS-minutenbundels aan wilt toevoegen en klik op Profiel bekijken naast de naam van het profiel.
  5. Klik op Kies voor VS-minutenbundels en vervolgens op VS-minutenbundels toevoegen.
  6. Voer het aantal bundels in dat u denkt nodig te hebben. De totale kosten van de bundels per maand worden automatisch weergegeven.

7. Klik op Nu kopen. De VS-minutenbundels worden toegevoegd aan uw SIP-profiel.

De VS-minutenbundels wijzigen

U kunt het aantal VS-minutenbundels dat u hebt toegewezen aan uw SIP-profiel op elk gewenst moment wijzigen:

1. Klik op Functies op de werkbalk.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Skype Connect.
  3. Blader naar het SIP-profiel waarvan u de VS-minutenbundels wilt wijzigen en klik op Profiel bekijken naast de naam van het profiel.
  4. Klik ergens in de rij met VS-minutenbundels die momenteel zijn toegewezen aan uw SIP-profiel.

De totale kosten die staan weergegeven in de rij Uitgaande oproepen bevatten ook de kosten van andere VS-minutenbundels die u hebt en de kosten van uw Skype Connect-kanalen.
  5. Klik op VS-minutenbundels wijzigen.
  6. Voer het nieuwe aantal bundels in dat u denkt nodig te hebben. De totale kosten van de bundels per maand worden automatisch weergegeven.
  7. Klik op Nu kopen. Het nieuwe aantal VS-minutenbundels wordt toegevoegd aan uw SIP-profiel. Alle bundels die u eerder had worden geannuleerd en de kosten gaan terug naar het saldo van uw SIP-profiel. Het bedrag dat wordt geretourneerd naar het saldo van het SIP-profiel wordt als volgt berekend:

het totale aantal ongebruikte minuten / 5000 x de prijs per bundel van uw laatste aankoop

Als u bijvoorbeeld nog 3000 ongebruikte minuten over had en de oorspronkelijke bundel kostte u $30, dan zal $18 worden teruggestort in het saldo van uw SIP-profiel.

VS-minutenbundels annuleren

U kunt uw VS-minutenbundels op elk gewenst moment annuleren:

1. Klik op Functies op de werkbalk.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Skype Connect.
  3. Blader naar het SIP-profiel waarvan u de VS-minutenbundels wilt annuleren en klik op Profiel bekijken naast de naam van het profiel.
  4. Klik ergens in de rij met VS-minutenbundels die momenteel zijn toegewezen aan uw SIP-profiel.
  5. Klik op VS-minutenbundels annuleren. U moet de annulering bevestigen.
  6. Klik nog eens op VS-minutenbundels annuleren. Er wordt een vervaldatum voor de bundels die u zojuist hebt geannuleerd weergegeven.

Uw VS-minutenbundels verlengen

U kunt alle VS-minutenbundels verlengen die momenteel aan uw SIP-profiel zijn toegewezen en die de komende 30 dagen zullen verlopen:

1. Klik op Functies op de werkbalk.
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op Skype Connect.
  3. Blader naar het SIP-profiel waarvan u de VS-minutenbundels wilt verlengen en klik op Profiel bekijken naast de naam van het profiel.
  4. Klik ergens in de rij met VS-minutenbundels die momenteel zijn toegewezen aan uw SIP-profiel.
  5. Klik op Verlengen. Er wordt een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd te bevestigen dat u de VS-minutenbundels wilt verlengen.
  6. Klik nog eens op Verlengen. De volgende betalingsdatum voor de verlengde bundels wordt weergegeven.