Hoe betaal ik via Sofortbanking?

Met Sofortbanking kunt u betalen voor Skype-producten via een online bankoverschrijving. Als u al online bankiert met een ondersteunde bank, kunt u onmiddellijk betalingen uitvoeren via Sofortbanking; u hoeft zich dan niet te registreren of een account te openen.

Sofortbanking is beschikbaar in België, Duitsland, Nederland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Controleer of uw bank Sofortbanking ondersteunt*.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Betalen via Sofortbanking

Het is heel eenvoudig om uw Skype-producten te betalen via Sofortbanking:

1. Meld u aan bij uw Skype-account en selecteer het Skype-product dat u wilt kopen.
  2. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, moet u controleren of alles nog klopt. Klik op Volgende.

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.
  3. Als u al een andere betaalwijze hebt ingesteld, moet u dit wijzigen in Sofortbanking. Klik op Wijzigen onder de sectie Betaal met aan de rechterkant van het scherm.
  4. Selecteer het pictogram Sofortbanking en klik op Volgende. Er wordt een overzicht van uw bestelling, inclusief het te betalen bedrag, weergegeven.
  5. Klik op Volgende. De pagina 'Betaling voltooien' wordt weergegeven, met informatie over hoe u kunt betalen via Sofortbanking.
  6. Klik op Volgende. Het beveiligde betalingsformulier van Sofortbanking wordt voor u geopend.
  7. Selecteer uw Land in de vervolgkeuzelijst, voer de BIC-code van uw bank in en klik op Volgende.
  8. Voer de inloggegevens van uw bank in en klik op Volgende om de aankoop te voltooien. Ga dan terug naar Skype en wacht op de bevestiging van uw betaling.

Het betalen voor Skype-producten via Sofortbanking is een van de vele manieren om te betalen; de betaalwijze wordt afgehandeld door GlobalCollect, onze provider voor betalingsdiensten.