Wat zijn emoticons?

Emoticons zijn een leuke manier van jezelf uitdrukken in uw chatberichten. Als u bent uitgenodigd je vrienden uit voor een partij , kunt u het met een emoticon weergeven.

Een emoticon in een IM versturen

1. Selecteer het smileygezicht in het vak gesprek om de emoticon-palet.

The emoticon window displayed after selecting the smiley face icon.

1. Kies de emoticon die u wilt verzenden, dan drukt u op Enter of klikt u op verzenden als normaal.

Voor extra impact, Stuur grote emoticons-gewoon kiezen voor de emoticon die je wilt en stuur het zonder begeleidende tekst.

U kunt ook emoticons sturen zonder gebruik te maken van het palet met sneltoetsen in plaats daarvan. Elke emoticon heeft een snelkoppeling, zoals :) of (zon) -Typ enkel de snelkoppeling in de IM-venster.

Om te zien alle beschikbare emoticons en vlaggen, check out deze handige gids.

U kunt emoticons verzenden vanuit een Skype-app, maar sommige mobiele apparaten niet kunnen weergeven. Als uw telefoon niet in staat om de emoticon weer te geven is, ziet u de sneltoets in plaats daarvan.

Controleer uw Skype-instellingen voor opties met betrekking tot het verzenden, ontvangen en emoticons animaties.