Hoe gebruik ik Skype op mijn Nokia N9?

Ga voor hulp en ondersteuning voor uw Nokia N9 naar de ondersteuningspagina van Nokia*. U vindt alle onderwerpen door het tabblad Toestellen te selecteren, te klikken op Alle toestellen en dan de Nokia N9 in de lijst met telefoons te kiezen.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

Voor hulp bij Skype-producten, zoals Skypetegoed of abonnementen, of voor vragen over uw Skype-account gaat u naar de ondersteuningspagina van Skype. Selecteer een onderwerp op de startpagina voor een aantal veelgestelde vragen die u kunnen helpen bij uw vraag.