Kan ik Skypetegoed kopen met mijn Nokia N9?

Ja, dat is mogelijk. Met Skypetegoed kunt u tegen een laag tarief gebruikmaken van een aantal fantastische Skype-functies, zoals het bellen van mobiele en vaste nummers. U kunt Skypetegoed ook gebruiken om geweldige Skype-producten te kopen, zoals Skype-nummers.

Skypetegoed kopen:

1. Tik op het startscherm van de telefoon op Accounts.
  2. Selecteer Skype uit de lijst met accounts.
  3. Controleer of de schuifregelaar voor het account is ingeschakeld.
  4. Tik op Tegoed kopen/Meer tegoed kopen. Uw mobiele browser wordt geopend.
  5. Tik op Ga verder en volg de instructies om uw aankoop te voltooien.

U kunt ook rechtstreeks via uw mobiele browser naar skype.com. Tik op Skypetegoed kopen, meld u aan met uw Skypenaam en wachtwoord en volg de instructies om uw aankoop te voltooien.