Kan ik Skypetegoed kopen via Video Chat aangesloten op Skype ™ op mijn Sony Tablet P?

Ja, dat is mogelijk. Met Skypetegoed kunt u tegen een laag tarief gebruikmaken van een aantal fantastische Skype-functies, zoals het bellen van mobiele en vaste nummers. U kunt het ook gebruiken om geweldige Skype-producten te kopen, zoals Skype-nummers en abonnementen.

Skypetegoed kopen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Tik op Menu:
  3. Selecteer Profiel.
  4. Selecteer het tabblad Skypetegoed.
  5. Tik naast uw saldo op Skypetegoed.
  6. Selecteer Skypetegoed kopen. Uw mobiele browser wordt geopend.
  7. Kies een bedrag.
  8. Tik op Ga verder en volg de instructies om uw aankoop te voltooien.

U kunt ook via uw mobiele browser naar skype.com. Meld u aan met uw Skypenaam en wachtwoord en volg de instructies om uw aankoop te voltooien.