Help Windows Desktop

Hoe kan ik voicemailberichten ophalen met mijn Skype To Go™-nummer?

U kunt uw voicemailberichten ophalen door naar uw Skype To Go-nummer te bellen. In het gesproken menu krijgt u de optie om uw voicemailberichten te beluisteren.

Meer informatie over Skype To Go.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Videoberichten" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag