Start Skype voor Android

Hoe kom ik aan Video Chat aangesloten op Skype™ voor mijn Sony Tablet P?

U kunt Video Chat aangesloten op Skype™ voor uw Sony Tablet P gratis downloaden, net als Skype voor uw computer. Als u de toepassing wilt downloaden, gaat u naar de Android Market en zoekt u naar Video Chat aangesloten op Skype.

U kunt Video Chat aangesloten op Skype™ ook via de browser downloaden. Ga daartoe naar de pagina Video Chat voor Sony Tablet P* op de Android Market-website.

Ga voor meer informatie over en ondersteuning voor Video Chat aangesloten op Skype™ naar de ondersteuningssite van Sony*. Selecteer uw land in de vervolgkeuzelijst. De ondersteuningspagina's voor uw regio worden vervolgens weergegeven.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.