Help Mac

Waarom kan ik in Skype voor Mac OS X geen verbinding maken met een WiFi-hotspot via Skype WiFi?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Skype WiFi is een functie waarmee u verbinding met internet kunt maken via een openbare en betaalde WiFi-hotspot, door te betalen met Skypetegoed, en zelfs als u geen account hebt via de gevonden hotspotprovider.

Als u geen verbinding met internet kunt maken via Skype WiFi, kunt u de onderstaande tabel gebruiken om het probleem op te lossen:

Probleem Oplossing

Ik kan geen compatibele hotspot vinden

Zorg ervoor dat uw WiFi is ingeschakeld en u met een WiFi-netwerk verbonden bent, en meld u dan aan bij Skype.

Zoek een compatibele Skype WiFi-hotspot met onze Skype Hotspot Finder.

Skype waarschuwt u automatisch als Skype WiFi beschikbaar is op de hotspotlocatie die u hebt geselecteerd, of u kunt de beschikbaarheid handmatig controleren door te klikken op Venster> Skype WiFi.

Slecht draadloos signaal

Controleer de signaalsterkte van het draadloze netwerk; dit kan de kwaliteit van de verbinding beïnvloeden. U kunt zoeken naar een beter signaal door naar een andere locatie te gaan. Blijft het signaal zwak, dan klikt u op de menubalk op het WiFi-statuspictogram Het WiFi-statuspictogram. en selecteert u een ander netwerk met een sterker signaal of een netwerk dat Skype WiFi ondersteunt.

Ik kan nog steeds geen verbinding maken met Skype WiFi

Als al het andere niet werkt, kunt u proberen de computer opnieuw op te starten. Door het opnieuw opstarten van de computer zullen de meeste verbindingsproblemen worden opgelost. Bedenk ook dat u wat Skypetegoed nodig hebt voor Skype WiFi als u geen account bij de gevonden hotspotprovider hebt. U kunt dit zelf kopen via Skype WiFi wanneer u een ondersteunde hotspot gebruikt.

Ik heb Skypetegoed gekocht bij een hotspot; wat kan ik er nog meer mee doen? U kunt Skypetegoed op heel veel andere manieren gebruiken dan alleen voor Skype WiFi. Met Skypetegoed kunt u mobiele en vaste nummers overal ter wereld bellen, een Skype-nummer kopen, zodat uw vrienden zonder Skype u tegen lokale tarieven kunnen bellen, met u chatten en gesprekken doorschakelen.

U kunt ook hulp vragen bij de Skype Community.