Hoe ga ik aan de slag met Skype?

U kunt eenvoudig aan de slag met Skype. U hoeft alleen het volgende te doen:

Zo eenvoudig is het.

1. Ga naar de pagina Download Skype.
    2. Selecteer uw apparaat en start de download*.
    3. U kunt Skype starten zodra het geïnstalleerd is op uw apparaat.

* Skype voor Windows 10 is al geïnstalleerd op de nieuwste versie van Windows 10.

1. Start Skype en selecteer Account aanmaken of ga rechtstreeks naar de pagina Account aanmaken.
    2. We helpen u bij het maken van een nieuw account.

Wilt u meer informatie?
    Hoe meld ik me aan bij Skype?
    Hoe kan ik de gegevens van mijn Skype-profiel bijwerken?
    Hoe vind ik contactpersonen en hoe kan ik contactpersonen toevoegen in Skype?