Hoe ga ik aan de slag met Skype?

U kunt eenvoudig aan de slag met Skype. U hoeft alleen het volgende te doen:

Zo eenvoudig is het.

1. Ga naar de pagina Download Skype.
  2. Selecteer uw apparaat en start de download*.
  3. U kunt Skype starten zodra het geïnstalleerd is op uw apparaat.

*Skype Preview is al geïnstalleerd op Windows 10 Anniversary Update.

1. Start Skype en selecteer Account aanmaken of ga rechtstreeks naar de pagina Account aanmaken.
  2. We helpen u bij het maken van een nieuw account.

Wilt u meer informatie?
Hoe meld ik me aan bij Skype?
Hoe kan ik de gegevens van mijn Skype-profiel bijwerken?
Hoe vind ik contactpersonen en hoe kan ik contactpersonen toevoegen in Skype?