Waarom zijn er aankooplimieten voor Skype-tegoed en abonnementen?

Om onze klanten tegen fraude te beschermen, hebben we limieten voor de aankoop van Skype-tegoed, Skype-tegoedbonnen en abonnementen ingesteld.

Maak u geen zorgen als uw betaling is afgewezen. Dit betekent niet dat er iets mis is met uw account of dat uw betaalwijzen zijn gemarkeerd wegens fraude. Het betreft hier gewoon beperkingen die Skype heeft ingesteld om afwijkende aankoopactiviteiten te detecteren.

Als uw betaling is geweigerd, kunt u het later opnieuw proberen. Bekijk onze betaalwijzen.