Hoe kan ik betalen met PayPal?

PayPal* is een online betaalwijze waarmee u snel en gemakkelijk Skypetegoed en andere Skype-producten kunt kopen zonder dat u bij iedere aankoop uw financiële gegevens hoeft te delen.

Ga naar PayPal* om erachter te komen hoe u een PayPal-account opent.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.

U kunt PayPal gebruiken voor eenmalige betalingen van een Skype-product of u kunt onze functie Auto-Opladen gebruiken voor aankopen via PayPal, zodat u zeker weet dat u altijd voldoende Skypetegoed hebt om te bellen.

Betalen via PayPal

Het is heel eenvoudig om een Skype-product te kopen via PayPal:

Wilt u uw factuuradres wijzigen? Meer informatie.

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
  2. Kies de gewenste optie om Skypetegoed of een ander Skype-product te kopen.
  3. Geef uw betaalgegevens, inclusief naam en adres. Als uw gegevens al vooraf zijn ingevuld, moet u controleren of alles nog klopt. Klik op Volgende.
  4. Selecteer PayPal als betaalwijze.
  5. Als dit de eerste keer is dat u een product van Skype hebt gekocht, lees dan de Gebruiksvoorwaarden van Skype en geef aan dat u daarmee akkoord gaat. Klik vervolgens op Volgende.
  6. U wordt omgeleid naar de PayPal-website. Log in bij PayPal en volg de instructies om uw aankoop te voltooien. Als u PayPal nog nooit eerder hebt gebruikt, moet u eerst een PayPal-rekening openen. Klik op Een PayPal-rekening openen, voer uw gegevens in en klik op Akkoord en rekening openen.

Nadat u met PayPal hebt betaald, worden uw betaalgegevens veilig opgeslagen. In de toekomst zullen uw betalingen veel sneller verlopen.