Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Skype?

Als u zich kunt aanmelden bij uw Skype-account, g a dan naar de pagina ondersteuningsaanvraag   om ons te contacteren.

Meld u aan en selecteer het onderwerp en het aanverwante probleem dat u hebt. Afhankelijk van uw probleem, krijgt u de mogelijkheid om de ondersteuning te e-mailen of met hen te chatten. Controleer voordat u begint met chatten dat de browser pop-ups toestaat en er geen invoegtoepassingen zijn ingeschakeld die kunnen verhinderen dat het chatvenster wordt geopend.

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten of hebt u andere problemen met inloggen? We kunnen u helpen.

Als uw account is geblokkeerd of als u denkt dat uw account is gehackt of op andere wijze is overgenomen, kunt u online uw account herstellen.

Als u nog steeds contact wilt opnemen met de klantenservice:

1. Ga naar de pagina ondersteuningsaanvraag.
    Kies het onderwerp en het daaraan gerelateerde probleem en klik op Volgende.

2. Kies een contactmethode.
    Als u Ondersteuning via e-mail selecteert, moet u uw gegevens opgeven, het probleem beschrijven en op Verzenden klikken. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij doen al het mogelijke om zo snel mogelijk te reageren. De meeste query's worden binnen 24 uur beantwoord. De meeste query's moeten echter worden onderzocht, waardoor het langer kan duren voordat we antwoord kunnen geven.

Als u de query via een van onze officiële kanalen hebt verstuurd, hebt u als het goed is een automatische ontvangstbevestiging ontvangen. Als u dit bevestigingsbericht hebt ontvangen, komen we zo snel mogelijk met een antwoord. Controleer het volgende als u het bevestigingsbericht niet hebt ontvangen:

1. Staat het e-mailbericht in de map Spam of Ongewenste e-mail?
  2. Blokkeert uw ISP (Internet Service Provider) e-mailverkeer van Skype?
  3. Hebt u het e-maildomein @skype.net toegevoegd aan de lijst van veilige afzenders van uw e-mailaccount?

Meer informatie over ondersteuning voor Skype.

Als u het antwoord niet op de ondersteuningswebsite van Skype ziet staan, kan de Skype-community veel nuttige informatie bieden. Start een zoekopdracht voor uw vraag. De kans is groot dat het antwoord er al is.

Ga voor hulp en ondersteuning voor andere Microsoft-producten of -services naar de ondersteuningswebsite van Microsoft of neem contact op met de klantenservice van Microsoft.