Wat is de Microsoft Bing-balk?

De Microsoft Bing-balk is een werkbalk in browsers waarmee u snel toegang hebt tot Facebook, uw e-mail, het weer en nog veel meer, met slechts één muisklik.

De optie om de Bing-balk te installeren is standaard geselecteerd als u Skype voor Windows desktop installeert - vink het vakje tijdens de installatie uit als u dit niet wilt.

U kunt de Bing-balk in Internet Explorer steeds uitschakelen - ga naar Opties> Add-ons beheren> Werkbalken en extensies, selecteer Bing en klik op Uitschakelen.

Kies hieronder uw besturingssysteem voor hulp bij het volledig verwijderen van de Bing-balk.

De Bing-balk verwijderen:

1. Open het menu Start en selecter Instellingen.
  2. Selecteer Systeem> Apps & functies.
  3. Selecteer Bing en kies dan Verwijderen.

De Bing-balk verwijderen:

1. Swipe in vanaf de rechterrand van het scherm en tik op Zoeken.
    (Als u een muis gebruikt, moet u de rechterbovenhoek van het scherm aanwijzen, de muisaanwijzer omlaag bewegen en op Zoeken klikken.)
  2. Typ configuratiescherm in het zoekvak en tik of klik op Configuratiescherm.
  3. Selecteer Beeld, Grote pictogrammen en tik of klik op Programma’s en onderdelen.
  4. Tik of klik op Bing en vervolgens op Verwijderen.

De Bing-balk verwijderen:

1. Selecteer Start> Configuratiescherm.
  2. Selecteer Een programma verwijderen.
  3. Selecteer Bing en vervolgens Installatie ongedaan maken.

De Bing-balk verwijderen:

1. Selecteer Start> Configuratiescherm.
  2. Selecteer Programma’s toevoegen of verwijderen.
  3. Selecteer Bing en vervolgens Installatie ongedaan maken.