Help Windows Phone

Hoe krijg ik Skype op mijn Windows Phone?

In deze veelgestelde vragen wordt uitgelegd waar u Skype kunt downloaden voor uw Windows Phone 8, wat uw telefoon nodig heeft om Skype te kunnen gebruiken en in welke talen Skype voor Windows Phone verkrijgbaar is.

Opmerking: U kunt Skype voor Windows Phone 7 niet langer downloaden. Als u de app al op uw telefoon gebruikt, kunt u het blijven gebruiken, maar er komen geen updates meer. Meer info.

Waar kan ik Skype voor Windows Phone downloaden?

U kunt Skype voor Windows Phone 8 downloaden in de Windows Phone Store. Downloaden is gemakkelijk: u ziet alleen de versie van Skype die op uw apparaat kan worden gebruikt. U kunt ook op uw mobiele telefoon naar skype.com gaan en op Nu downloaden tikken om Skype voor uw Windows Phone te downloaden.

U kunt Skype gratis downloaden, maar mogelijk brengt de mobiele provider kosten in rekening voor een mobiele gegevensverbinding.

Wat heb ik nodig om Skype voor Windows Phone te gebruiken?

Om Skype voor Windows Phone te kunnen gebruiken moet u een apparaat hebben met Windows Phone 8 en meer dan 512 MB geheugen.

In welke talen is Skype voor Windows Phone beschikbaar?

Skype voor Windows Phone is momenteel beschikbaar in het Engels, Deens, Duits, Fins, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Braziliaans Portugees, Russisch, Spaans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees en Zweeds.

Skype voor Windows Phone 8.1 wordt ondersteund in alle bovenstaande talen, plus Afrikaans, Albanees, Azerbeidzjaans, Baskisch, Bulgaars, Catalaans, Ests, Filippijns, Galicisch, Grieks, Hausa, Hebreeuws, Hindi, Hongaars, Indonesisch, Kazachstaans, Kroatisch, Litouws, Lets, Macedonisch, Maleisisch, Oekraïens, Oezbeeks, Perzisch, Roemeens, Servisch, Slowaaks, Sloveens, Thais, Tsjechisch, Turks, Vietnamees en Wit-Russisch.

Meer informatie over Skype voor Windows Phone 8.