Wat zijn sneltoetsen en hoe gebruik ik ze?

Deze Veelgestelde vragen zijn bedoeld voor Skype voor Windows Desktop. Raadpleeg deze instructies voor Skype voor Mac.

Om het gebruik van Skype nog eenvoudiger te maken, kunt u sneltoetsen inschakelen. Met deze sneltoetsen kunt u:

• oproepen beantwoorden:
  • videogesprekken beantwoorden;
  • oproepen afwijzen;
  • gesprekken beëindigen:
  • snapshots maken tijdens een videogesprek;
  • geconcentreerd blijven op Skype;
  • mensen op Skype zoeken;
  • het geluid van de microfoon dempen;
  • geluid (voor Push-to-talk) in-of uitschakelen;
  • een andere weergave kiezen.

Sneltoetsen inschakelen en aanpassen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Ga naar Extra> Instellingen...
  3. Open het tabblad Geavanceerd en selecteer Sneltoetsen.

4. Markeer het vakje Toetsenbord sneltoetsen activeren.
  5. Kruis aan voor welke acties u sneltoetsen wilt gebruiken.

Klik op Gekozen sneltoets wijzigen als u de standaardinstellingen van de sneltoets wilt wijzigen. Voer gewoon de nieuwe sneltoets in en klik op OK.

6. Klik op Opslaan. U bent klaar om tijd te besparen met sneltoetsen.